H Angelina Jolie κάνει άνοιγμα στα πεθερικά της

Η Angelina Jolie θέλει να φέρει τα πεθερικά της κοντά σε εκείνη και την οικογένειά της.

Όπως λένε πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, η οποία πριν 6 χρόνια έχασε τη μητέρα της και μόλις πριν λίγες ημέρες και την θεία της από καρκίνο, θέλει να ‘φέρει’ τους γονείς του Brad Pitt στο σπίτι που διατηρεί μαζί του στη Γαλλία, προκειμένου να μένουν όλοι μαζί πια.

Η

37χρονη ηθοποιός, μετά την περιπέτεια της υγείας της που έγινε παγκοσμίως γνωστή, ήρθε πολύ πιο κοντά με τους γονείς του συντρόφου της, Jane and William και γι’ αυτό αποφάσισε ότι το να μένουν όλοι μαζί, θα κάνει καλό και σε εκείνη αλλά και στα 6 παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Pitt.

Η Jane υπήρξε μεγάλο στήριγμα για την Angelina όταν εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει στη διπλή μαστεκτομή κι όπως ανέφερε μία πηγή, η περιπέτεια της Angelina έφερε πολύ κοντά όλη την οικογένεια. Μπορεί στο παρελθόν οι δυο τους να μην πέρναγαν πολύ χρόνο μαζί, τώρα όμως η Jane είναι συνέχεια στο πλευρό της Angelina.

Το ζευγάρι που όπως ακούγεται θα παντρευτεί το καλοκαίρι, έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες στο σπίτι τους στην Γαλλία, προκειμένου να διαμορφωθεί ένας χώρος που θα ανήκει αποκλειστικά στους γονείς του Brad.

Keywords
Τυχαία Θέματα