Barbers & Co… απέναντι στην κρίση (photos)

Το σλόγκαν είναι… χιλιοπαιγμένο: Η κρίση αποτελεί ευκαιρία. Θεωρητικά, έτσι θα έπρεπε να είναι. Στην πράξη, η εποχή της κρίσης που βιώνουμε, περισσότερο “κουρεύει” τη διάθεση του καθενός να προσπαθήσει να σταθεί στα πόδια του, να αντέξει, να προσφέρει μια ζωντανή εξαίρεση, παρά αποτελεί εφαλτήριο για καινούρια ξεκινήματα.

Το “Barbers & Co”, έρχεται να μας προσφέρει μια τέτοια εξαίρεση. Χάρη στο πείσμα του Κωνσταντίνου Μεγαπάνου, και το μεράκι των συνεργατών του, το κοινό τους όραμα για έναν χώρο αφιερωμένο στην αντρική περιποίηση, έλαβε σάρκα και οστά.

Στο κέντρο της Κηφισιάς (Λεβίδου

16, τηλέφωνο 216-7003132, όπισθεν Citibank), το δικό τους δημιούργημα κάνει εδώ και μερικές μέρες τα πρώτα… μπουσουλήματά του. Με στόχο, να μην σκοντάψει στη μιζέρια της κρίσης, αλλά να σταθεί στα πόδια του, και να αποκτήσει έναν σταθερό βηματισμό. Μια περπατησιά επιτυχίας, σε κάθε περίπτωση όχι μοναχική, αλλά χέρι-χέρι με το κοινό που θέλει να κερδίσει.

Ένας χώρος που έχει… σχεδόν τα πάντα, μια φιλόξενη γενιά για όσους θέλουν να κοντοσταθούν από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και να ανανεώσουν το σώμα και το μυαλό τους.

Keywords
Αναζητήσεις
barbers & co, barber shop κηφισια
Τυχαία Θέματα