11χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του γιατί είχε κακούς βαθμούς

Είναι απίστευτό τι σκέφτηκε ένας 11χρονος μαθητής από την Ισπανία, για να αποτρέψει την συνάντηση των γονιών του με τον δάσκαλο του, γιατί οι βαθμοί του στο σχολείο δεν ήταν καλοί. Μάλλον από απελπισία… ο 11χρονος έφτασε σε σημείο να σκηνοθετήσει την απαγωγή του!

Ο δάσκαλος του σχολείου είχε καλέσει τους γονείς του μαθητή σε συνάντηση προκείμενου να συζητήσουν, αλλά από ότι φάνηκε αυτή η ιδέα δεν άρεσε καθόλου στον μαθητή, που τρομοκρατήθηκε και μόνο στην σκέψη ότι αυτή η συνάντηση θα έχει άσχημες συνέπειες στο ίδιο αφού οι επιδόσεις του στα μαθήματα δεν

ήταν καλές.

Για αντιπερισπασμό λοιπόν έστειλε ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό του στον πατέρα του με το οποίο γνωστοποιούσε την απαγωγή του.

Ο πατέρας του, που είναι αστυνομικός στην πόλη Xinzo de Limia, κάλεσε αμέσως τον γιό του, ο οποίος του είπε ότι τον άρπαξαν την ώρα που έβγαζε έξω τα σκουπίδια και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου αλλά δεν ήξερε που τον πήγαιναν. Στην συνέχεια προσποιήθηκε ότι δεν είχε καλό σήμα και έκλεισε.

Ανήσυχος, ο πατέρας, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 11χρονου, με μπλόκα και έκτακτες ανακοινώσεις στα δελτία ειδήσεων, ενώ υπήρξε κινητοποίηση ακόμη και προς τα σύνορα με την Πορτογαλία σε περίπτωση που ο «απαγωγέας» προσπαθούσε να φύγει από την χώρα.

Ο πατέρας που λόγω δουλειάς έχει εμπειρία, παρατήρησε ότι έλειπαν τα κλειδιά ενός δεύτερου διαμερίσματος που ανήκε στην οικογένεια, έσπευσε εκεί και βρήκε τον γιό του σώο και αβλαβή.

Ο μικρός εξήγησε ότι είχε τρομοκρατηθεί από την προοπτική της συνάντησης των γονιών του με τον δάσκαλο.

Ευτυχώς η αστυνομία δεν κινήθηκε νομικά, θεωρώντας το επεισόδιο μια ατυχή φάρσα. Όμως μην σας φανεί περίεργο αν δούμε και σεναριογράφο αστυνομικής ταινίας τον 11χρονο που προφανώς είναι επηρεασμένος από την δουλειά του πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα