«Βόμβα» Δεμίρη στην Επιτροπή Θεσμών: «Έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις νόμιμες επισυνδέσεις»

Ενώ την Παρασκευή ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε πως «κανείς πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ», ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης, δήλωσε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας πως έχει ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις νόμιμες επισυνδέσεις που είναι σε εξέλιξη.

Μετά την ομολογία ότι «a priori κανείς δεν εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις», ο Θ. Δεμίρης επιφύλασσε μία ακόμα βαρυσήμαντη δήλωση στην ίδια Επιτροπή. Μετά από ερώτημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ,

Γιάννη Ραγκούση, ο νέος διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να υποστήριξε πως έχει ενημερώσει για τις νόμιμες επισυνδέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τα λόγια του κ. Δεμίρη προκαλούν το ερώτημα αν ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί από τον νέο διοικητή της Υπηρεσίας όταν την Παρασκευή διαβεβαίωνε την εθνική αντιπροσωπεία πως «εγώ, δεν το γνωρίζω». Μάλιστα, συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Εσείς γνωρίζετε; Ίσως γιατί είχατε άλλες σχέσεις με την ΕΥΠ».

Περισσότερα σε λίγο {Συνεχής ενημέρωση}

Keywords
Τυχαία Θέματα