Βίντεο σοκ: Γνωστός δημοσιογραφός βλέπει γειτονική πολυκατοικία να φλέγεται στο κέντρο της Αθήνας

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας το «Βήμα», Άρης Ραβανός το βράδυ της Πέμπτης (07/12), ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου φαίνεται μια γειτονική πολυκατοικία να έχει τυλιχθεί πραγματικά στις φλόγες.

Μάλιστα πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να μάθουν τι συνέβη σχολιάζοντας στην ανάρτηση, ενώ πολλοί θεώρησαν ότι πιθανώς να είναι το σπίτι στα Άνω Πατήσια, όπου τυλίχθηκε στις φλόγες και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της

μια γυναίκα.

Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε δώμα πολυκατοικίας επί της οδού Βρούτου στο δήμο Αθηναίων. Επιχειρούν 16 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 7, 2023

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το βίντεο του Άρη Ραβανού και το περιστατικό στα Άνω Πατήσια συνδέονται, πάντως ο δημοσιογράφος φαινόταν σοκαρισμένος ειδικά από την στιγμή που ήταν αδύνατον να μπορέσει να βοηθήσει με κάποιο τρόπο.

«Αυτά χθες βράδυ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.. Τα έβλεπα με τα ματάκια μου. Ανήμποροι πολλοί να κάνουμε κάτι!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Αυτά χθες βράδυ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.. Τα έβλεπα με τα ματάκια μου. Ανήμποροι πολλοί να κάνουμε κάτι! pic.twitter.com/o2fVn573Cu

Αρης Ραβανός (@ARFRAVANOS) December 8, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα