Θρίλερ με την 34χρονη Χρυσάνθη που εξαφανίστηκε από τα Διαβατά - Τι λέει ο θείος της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά ΘεσσαλονίκηςΣε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Δεκεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα έμενε με…

Η έκκληση της οικογένειας

Επιπλέον ανησυχία προκαλεί η ψυχολογική και σωματική κατάσταση της Χρυσάνθης, καθώς επί έξι μέρες περιπλανιέται με ελαφρύ ρουχισμό και ελάχιστη τροφή.

Μέχρι τώρα υπάρχουν μαρτυρίες

πως την έχουν δει σε διάφορα σημεία της πόλης. Μπήκε μάλιστα σε ένα κατάστημα και ζητούσε φαγητό.

Για τον παραπάνω λόγο η φίλη της οικογένειας κάνει έκκληση μέσω του GRTimes οι πολίτες που τυχόν εντοπίσουν τη Χρυσάνθη να καλέσουν άμεσα την αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού ή τους συγγενείς, καθώς τις τελευταίες μέρες χάνεται πολύτιμος χρόνος στις αναζητήσεις των εθελοντών και τα ίχνη της 34χρονης χάνονται εκ νέου.

Οδηγίες σε περίπτωση εντοπισμού

Όσον αφορά την περίπτωση εντοπισμού από πολίτες, η φίλη της οικογένειας προτρέπει όποιον την δει να μην την πλησιάσει, ούτε να της μιλήσει, καθώς ενδέχεται να τρομάξει και να εξαφανιστεί. Η κοπέλα πάσχει από ψυχολογική διαταραχή.

Συνιστάται λοιπόν η άμεση ενημέρωση των αρχών και η διακριτική παρακολούθηση από μακριά, ώστε να μην χαθεί.

«Δεν της μιλάμε, αλλά ενημερώνουμε άμεσα το 100», λέει από την πλευρά του στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Χρυσάνθης.

Η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 34χρονη Χρυσάνθη, Διαβατά -,thriler, 34chroni chrysanthi, diavata -