Τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν την φονική πρόσκρουση

Μερικά μόλις δευτερόλεπτα προτού προσπαθήσει να εισέλθει στην υπόγεια σήραγγα του Pasajul Unirii και συμβεί το τροχαίο δυστύχημα, δείχνει νέο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Τη διαδρομή του πούλμαν που μετέφερε 47 Έλληνες στο Βουκουρέστι μετέδωσαν ρουμανικά ΜΜΕ.  Η κάμερα ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε ακριβώς πίσω από το μοιραίο λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

Όπως

φαίνεται, ο οδηγός του λεωφορείου άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στη συνέχεια στη μπάρα που έμελλε να είναι και η μοιραία κίνηση, που οδήγησε στον θάνατο του 53χρονου και στον τραυματισμό δεκάδων επιβστών.

Ο οδηγός, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, φέρεται να δήλωσε ότι ακολουθούσε τις οδηγίες για τη διαδρομή που έκανε μέσω google maps και δεν πρόλαβε να σταματήσει, όταν είδε την πινακίδα.

Στο μεταξύ μαρτυρίες επιβατών αναφέρουν πως υπήρχε μόνο ένας οδηγός, ο οποίος ήταν κουρασμένος γιατί οδηγούσε επί ώρες.

Σοκ και χάος μετά το τροχαίο

Νωρίτερα, βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο πούλμαν λίγα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο δυστύχημα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα, φαίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να απεγκλωβιστούν και να βοηθήσουν τους συνεπιβάτες τους που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του τουριστικού λεωφορείου, ενώ ένας άνδρας ακούγεται να προτρέπει μια συνεπιβάτιδά του να πάρει ανάσες.

Το τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από τον Βόλο και την Λάρισα, παραβίασε το όριο ύψους, σε κεντρικό δρόμο, στο Βουκουρέστι και προσέκρουσε σε μεταλλική δοκό για τη σήμανση. Σημειώνεται ότι η γέφυρα από την οποία διερχόταν το όχημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα