Τραγική δήλωση Άδωνη για Μπέο: «Προφανώς κάτι καλό έχει κάνει, δεν έχουν τρελαθεί οι Βολιώτες και τον ψηφίζουν…»

Στην δυστοπία που μας έχει επιβληθεί να ζούμε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρώτο παράδειγμα τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έρχεται τώρα για να δικαιολογήσει και την ακροδεξιά συμπεριφορά ως κάτι καλό…. Συγκεκριμένα, μετά το ακροδεξιό παραλήρημα του δημάρχου Βόλου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και την παρέμβαση εισαγγελέα, ο Άδωνης Γεωργιάδης

υποστήριξε το ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου, αναφέροντας σε δηλώσεις του στο Action24, ότι προφανώς έχει κάνει έργο στον Δήμο και για αυτό οι πολίτες τον προτίμησαν ξανά.

Στην συνέχεια, ο υπουργός Εργασίας, θέλοντας να πάρει δήθεν…αποστάσεις, είπε ότι οι δηλώσεις (Μπέου για τον Κασσελάκη) είναι ποινικά κολάσιμες, και είναι βέβαιος ότι θα υπάρξει ποινική δίωξη.

Για το τέλος ο Άδωνης Γεωργιάδης άφησε το καλό. ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν που εκφράστηκε με «απρεπή αμετροέπεια» για τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου που συμμετείχαν στην έκδοση του βουλεύματος στην υπόθεση της Novartis, ανέφερε ότι δεν μπορεί να κρίνει αν θα καταδικαστεί στο δικαστήριο, ο Μπέος καθώς δεν είμαι δικαστής, αλλά εφόσον καταδικαστεί θα τηρηθεί ο νόμος.

Ο πρώτος διδάξας της ακροδεξιας κατήχησης και της γκροτέσκας,  που συντηρεί επί χρόνια την ανομία, επι της ουσίας επιβραβεύει την χυδαιότητα Μπέου, και  δεν χάνει ευκαιρία να θυμίσει σε όλους το δόγμα που αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο της Δεξιάς. Τον (μ)πατριωτισμό που ανέφερε και ο Αχιλλέας Μπέος, για να καταπατάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα