Τέμπη: Η λίστα με τους τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία

Επικαιροποιημένη λίστα δίνεται στη δημοσιότητα από το υπουργείο, με τους τραυματίες της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη και οι οποίοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της χώρας.

Πέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έχουν μοιραστεί σε ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς Θεσσαλονίκης και δύο ακόμη νοσηλεύονται στο ΓΝ Κατερίνης.

20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ,

Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο ΓΝΛ, 32 στο ΠΓΝ Λ και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα, ενώ ένα κοριτσάκι 6,5 μηνών νοσηλεύεται στην χειρουργική του ΠΓΝΛ.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης, στην επίσημη ενημέρωση λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε για 72 νοσηλευόμενους, ενώ τόνισε ότι το έργο της ταυτοποίησης είναι πολύ δύσκολο καθώς στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά αναπτύχθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Μέχρι αυτήν την ώρα (λίγο μετά τις 15.00) ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 40. Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, κατά την ενημέρωση, ο αριθμός είναι 36, ωστόσο όπως υπογραμμίστηκε από τον κ. Βαθρακογιάννη ο τραγικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα