Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι, δεν κάνω κακό στο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν έχω πρόθεση να παραιτηθώ, διότι δεν θεωρώ ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση μου», δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, δίνοντας συνέχεια στις εσωκομματικές τριβές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόνισε παράλληλα πως υπάρχουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να τον οδηγήσουν στην έξοδο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ

είναι το πιο δημοκρατικό κόμμα, αλλά στους κόλπους του αναπτύσσονται νοσηρά φαινόμενα και πως ο ίδιος γελάει όταν βλέπει στελέχη του να θέλουν να τον θέσουν υπό επιτήρηση» υπογράμμισε μιλώντας στο Βήμα fm.

«Δεν ξέρω αν είναι τόσοι που μπορούν να το καταφέρουν αυτοί που με ωθούν στην έξοδο και δεν είναι πάντα ιδιοτελείς. Δεν λέω ότι είναι κακοί και μοχθηροί άνθρωποι, αλλά είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Αναφερόμενος στη στάση του Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «ο κ.Τσίπρας είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώτιστή του μέριμνα είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μέσα στο κόμμα του. Ή η απόδοση πλήρους ευθυνών σε αυτούς που υπονομεύουν την ενότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα