Συνελήφθη 60χρονος για απόπειρα εμπρησμού στη Βαρυμπόμπη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω να προσπαθεί να βάλει νέα φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ο ίδιος παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις υλοτομίας.

Ο 60χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Καπανδριτίου, φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για μικροπαραβάσεις, με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής να δηλώνουν ξαφνιασμένοι από το θράσος του άνδρα, ο οποίος προσπάθησε

να βάλει εκ νέου φωτιά σε ένα μέρος που είχε ήδη παραδοθεί στις φλόγες σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να υπολογίσει και τα μέτρα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο 60χρονος, συνελήφθη από ομάδα της Ασφάλειας Αττικής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του 18ου χιλιόμετρου, να προσπαθεί να προκαλέσει πυρκαγιά, έχοντας μαζέψει ένα ανάχωμα από χόρτα και φρέσκα κουκουνάρια τα οποία είχε περιλούσει με βενζίνη. Στο αυτοκίνητό του το οποίο δεν διέθετε πινακίδες καθώς φαίνεται πως τις είχε παραδώσει, βρέθηκαν επίσης ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και πολλοί αναπτήρες.

Στους αστυνομικούς αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και μίλησε για μια «βραδινή βόλτα». Ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις γιατί έκοψε την περίφραξη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου του κινητού του προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρισκόταν το προηγούμενο 24ωρο, αλλά και στις 17 Ιουλίου, όταν εκδηλώθηκαν οι πρώτες πυρκαγιές στην περιοχή της Βαρυμπόμπης

Keywords
Τυχαία Θέματα