Συνεχίζεται το μεταγραφικό θρίλερ με Μίροτιτς- Δεν θα πάει στην Παρτιζάν λόγω των απειλών

Μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο πολιτογραφημένος Ισπανός φόργουορντ «ακούστηκε» για τη… μισή EuroLeague ωστόσο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε τον πρώτο λόγο το τελευταίο διάστημα. Τουλάχιστον αυτό συνέβεναι ως το μεσημέρι του Σαββάτου 22/7, μέχρι που ο Μίροτιτς ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Σερβία, εξηγώντας τα δεδομένα σε ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram και κάνοντας λόγο για απειλές που δέχτηκε ο ίδιος

και η οικογένειά του. Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε καθώς δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για παρέμβαση του προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

«Αφιέρωσα όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση της αλήθειας και τη δίκαιη στάση απέναντι σε όλους. Είναι ένα δύσκολο μονοπάτι που απαιτεί δέσμευση και αφοσίωση. Ό,τι ακριβώς έκανα, δηλαδή στην καριέρα μου στο μπάσκετ. Προσπάθησα να είμαι καλός απέναντι σε όλους και να λειτουργώ πάντα ως μέλος της ομάδας. Πράγματι, το μπάσκετ έχει γίνει μέρος της ζωής μου. Ένα παιχνίδι που με βοήθησε να αναπτύξω την προσωπικότητά μου. Θέλω να συνεχίσω να βαδίζω σε αυτό το μονοπάτι. Να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ και να ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θέλω να μοιράζομαι αυτή τη χαρά μαζί με την οικογένειά μου» ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του ο πρώην ΝΒΑer.

Και πρόσθεσε: «Εδώ και πολλές εβδομάδες βγαίνουν διάφορες… πληροφορίες για εμένα και την επόμενη ομάδα μου. Παρά τη θέληση και την επιθυμία μου, εν αγνοία μου, δημοσιεύονται διάφορα κείμενα. Μερικά από αυτά ήταν προϊόντα φαντασίας και αυθαίρετα συμπεράσματα διάφορων ανθρώπων και Μέσων Ενημέρωσης. Οι φίλαθλοι άρχισαν απειλές και προσβολές που με εξέπληξαν πολύ και με πόνεσαν! Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει να τονίσω πως καμία απειλή δεν ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίον είχα πάντα μια αξιοσέβαστη επικοινωνία.

Δεν θέλω να διχάζω τους ανθρώπους σε καμία περίπτωση. Αποφάσισα να μην είμαι μέρος μιας τέτοιας ατμόσφαιρας και δεν θέλω να εκθέσω τον εαυτό μου ή την οικογένειά μου σε περαιτέρω ταλαιπωρίες. Θέλω επίσης να τονίσω ότι η επιθυμία μου να παίξω για την ομάδα στη Σερβία δεν εξαρτάται από τις οικονομικές προσφορές ή τα χρώματα του συλλόγου, γιατί ήθελα να παίξω στη χώρα που αγαπώ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν έτσι. Ευχαριστώ την Παρτιζάν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την επιθυμία τους να παίξω στην ομάδα τους. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισα ότι το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα