Συγκλονίζει επιβάτης της σοκαριστικής πτήσης με έναν νεκρό: «Ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική βουτιά»

Τους πάντες έχουν σοκάρει σε ολόκληρο τον κόσμο τα όσα συνέβησαν σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη όπου μετά από αναταράξεις ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ άλλα 30 τραυματίστηκαν, με τις στιγμές να είναι δραματικές.

Μάλιστα συγκλονιστικές είναι και οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με αρκετούς επιβάτες να περιγράφουν το τι έζησαν όταν το αεροπλάνο της Singapore Airlines βρισκόταν στις φονικές αναταράξεις.

Ένας απ’ αυτούς

μιλώντας στο Reuters αποκάλυψε ότι ξαφνικά το αεροσκάφος έκανε μια πολύ δραματική βουτιά, ενώ παράλληλα είπε ότι πολλά κεφάλια επιβατών χτύπησαν στην οροφή του αεροπλάνου.

«Εκτοξεύτηκαν αμέσως στο ταβάνι» – Συγκλονίζει επιβάτης της πτήσης

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να παίρνει κλίση και υπήρξαν αναταράξεις, οπότε άρχισα να προετοιμάζομαι για το τι θα συνέβαινε, και πολύ ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική βουτιά, οπότε όλοι όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας εκτοξεύτηκαν αμέσως στο ταβάνι.

Κάποιοι χτύπησαν το κεφάλι τους στο ταβάνι, στα ντουλάπια αποσκευών και τα βαθούλωσαν, χτύπησαν στα σημεία όπου βρίσκονται τα φώτα και οι μάσκες και τα έσπασαν.

Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο και η «τρελή» πορεία που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο (video)

Μάλιστα η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Η πτήση #SQ321 της Singapore Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λονδίνο (Heathrow) προς Σιγκαπούρη στις 20 Μαΐου 2024, παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις κατά τη διαδρομή. Το αεροσκάφος εκτράπηκε προς Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα στις 21 Μαΐου 2024.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός στο Boeing 777-300ER.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 211επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος.

Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού.

Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος.

Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ταϊλάνδη για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας και στέλνουμε μια ομάδα στην Μπανγκόκ για να παράσχει οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια χρειαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία στο Ισραήλ – Οι αντιδράσεις και τι έχει συμβεί (video)

Πτήση Λονδίνο – Σιγκαπούρη: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο και η «τρελή» πορεία που στοίχισε τη ζωή σε ένα άτομο (video)

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης – Έρχεται η «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες (video)

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα