Σουβλατζίδικο έφτιαξε σουβλάκι 5 κιλών και δίνει iphone σε όποιον το φάει – «Αναμένουμε τους πιο τολμηρούς μας πελάτες» (video)

Ένα τρομερό challenge κάνει ένα σουβλατζίδικο στο Νέο Ηράκλειο, για όποιον τολμηρό «το έχει» με το φαγητό, καθώς δίνει ένα iphone 15 σε όποιον καταφέρει να φάει σε 20 λεπτά ένα σουβλάκι το οποίο ζυγίζει περίπου 5 κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, το μαγαζί αυτό έγινε Viral στο Tik Tok λόγω της συγκεκριμένης πρόκλησης με αρκετούς να λένε ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή. Βέβαια

άλλο τα λόγια και άλλο η πραγματικότητα, καθώς καταλαβαίνει κανείς αρκετά εύκολα ότι είναι αδύνατον να φάει κάποιος 5 κιλά φαγητό γενικά, όχι μόνο σε 20 λεπτά.

Μάλιστα ο άνθρωπος που το παρασκεύασε μίλησε στην κάμερα του ANT1, εξηγώντας: «Ζυγίζει περίπου 4-6 κιλά, αναλόγως. Ο διαγωνισμός είναι 20 λεπτά, ο κάθε άνθρωπος που θέλει να το δοκιμάσει αυτό, για να διεκδικήσει ένα iphone 15. Μέχρι τώρα έχουν έρθει μας έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα. Απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Έχουν έρθει, το έχουν δοκιμάσει αλλά δυστυχώς δεν τα έχουν καταφέρει. Οπότε αναμένουμε τους πιο τολμηρούς μας πελάτες, εμείς φημιζόμαστε ότι φτιάχνουμε τα πιο μεγάλα σουβλάκια εδώ στο Νέο Ηράκλειο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρλο Ακούτις, ο πρώτος millennial Αγιος: Πέθανε στα 15 του από λευχαιμία – «Τα δύο θαύματα που έκανε»

Απίθανες ατάκες Άδωνι για τη συγκάλυψη στα Τέμπη: «Φταίει ότι είμαστε ευγενικοί, συνεσταλμένοι… έχουν δίκιο οι κομμουνιστές» (video)

Στα «μαχαίρια» Ανδρουλάκης και Καμμένος: Η ανάρτηση για τη “σωστή” παρακολούθηση και το εξώδικο

ΔΟΥ Χαλκίδας – Αποκάλυψη: Υπάλληλος άλλαξε την ηλικία της για να συνεχίσει το… φαγοπότι (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα