Σκληρή επίθεση από Μανώλη Καψή σε ΚΚΕ: «Βρε α να χαθείτε»

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή πήρε ο Μανώλης Καψής, ο οποίος με μια του ανάρτηση, για μια είδηση που μας ήρθε από την εμπόλεμη ζώνη, αποφάσισε να επιτεθεί στο ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, ανέφερε ότι το BBC μίλησε για αποκεφαλισμό 40 μωρών απ’ τη Χαμάς, λέγοντας ότι περιμένει δήλωση απ’ τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τα δίκια του Παλαιστινιακού λαού.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο «Χ»: «Το BBC

αναφέρει ότι σε κομπούτζ βρέθηκαν δολοφονημένα 40 μωρά. 40 μωρά. Περιμένω τη δήλωση Κουτσούμπα για τα δίκαια του Παλαιστινιακού λαού. Βρε α να χαθείτε»

Το BBC αναφέρει ότι σε κομπούτζ βρέθηκαν δολοφονημένα 40 μωρά. 40 μωρά. Περιμένω τη δήλωση Κουτσούμπα για τα δίκαια του Παλαιστινιακού λαού. Βρε α να χαθείτε #ισραήλ

— ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΨΗΣ (@mankapsis) October 10, 2023

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η εγκυρότητα της παραπάνω είδησης ακόμα εξετάζεται, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι ποτέ δεν υπήρξε αποκεφαλισμός 40 μωρών.  Επίσης, το δεύτερο που πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ουδέποτε το ΚΚΕ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως και το σύνολο της αριστεράς, δεν υποστήριξαν της φρικαλεότητες της Χαμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα