Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο 71χρονος για τη δολοφονία της 43χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 71χρονος καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα μετά την απολογία του ενώπιον ανακριτή.

Ο δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου απολογήθηκε στον ανακριτή, για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας και κρίθηκε προφυλακιστέος, παρουσία διορισμένου δικηγόρου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 71χρονος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει την 43χρονη, όπως

ο ίδιος ομολόγησε στις αρχές, ενώ λίγες μέρες πριν τη δολοφονήσει, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια.

Έτσι, προμηθεύτηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο βρέθηκε δίπλα του στο αυτοκίνητο, όταν συνελήφθη μετά τον ξυλοδαρμό.

Μιλώντας στους αστυνομικούς για τον τρόπο τέλεσης του εγκλήματος, εντύπωση προκάλεσε η απόλυτη ψυχραιμία με την οποία περιέγραψε τη φριχτή δολοφονία, ενώ σε ερώτηση για ποιο λόγο το έκανε, ανέφερε πως όταν πήγε στο σπίτι την Παρασκευή, την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και αποφάσισε να την σκοτώσει.

Σχετικά με το όπλο, είπε ότι μίλησε με έναν αλλοδαπό, κανόνισε να τον συναντήσει, το αγόρασε και έφυγε, ενώ για τη σκηνή του εγκλήματος ανέφερε ότι περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησε και την σκότωσε, γεγονός που παραπέμπει σε προμελετημένο έγκλημα.

Ο 71χρονος συνελήφθη αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα του κινητού του μέσω του παρόχου.

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωματική βλάβη

Το 2013 ο δράστης είχε κατηγορηθεί για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα