Ο σπουδαρχίδης Γ. Καρατζαφέρης «ξαναχτυπά»

Του trollstoi

Το πολιτικό πτώμα του Γιώργου Καρατζαφέρη βγήκε από τη φορμόλη και τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται από τηλεοπτικό πλατό σε ραδιοφωνικό στούντιο. Τιμητής των πάντων, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ επιχειρεί να πείσει ότι ο ίδιος προειδοποιούσε για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, ότι με τον αποκλεισμό του ιδίου από την πολιτική ζωή του τόπου άνοιξε πεδίο δόξης λαμπρό για το μόρφωμα του

Νίκου Μιχαλολιάκου και διάφορα τέτοια τραγελαφικά. Σήμερα στο πρωινό του ΑΝΤ1 προέβη στη βαθυστόχαστη διαπίστωση ότι «η Χρυσή Αυγή βοηθήθηκε από τα ΜΜΕ».

Προφανώς ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι η μνήμη του κόσμου είναι τόσο σύντομη που δεν θα θυμάται κανείς ότι το «αντιμνημονιακό και φιλολαϊκό» προφίλ του μπήκε κάτω από το χαλί όταν του προτάθηκε να μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του μνημονίου. Ότι το βίντεο στο youtube που ο ίδιος καλεί την πάσα Δεξιά, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσής Αυγής, να συστεγαστούν στη δεξιά πολυκατοικία της Νέας Δημοκρατίας έχει περισσότερα χτυπήματα και από τους Απαράδεκτους.

Ο κ. Καρατζαφέρης επιχειρεί να πατήσει δημοσκοπικά πάνω στο κενό που αφήνει η Χρυσή Αυγή μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, για να ξαναβάλει στα κυάλια του το Κοινοβούλιο. Όχι αναγκαστικά μέσω του ΛΑ.Ο.Σ. Δεν θα έλεγε όχι και σε μία συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Εξάλλου ένα τέτοιο σενάριο είχε πρόσφατα κυκλοφορήσει επί σειρά ημερών, για να διαψευσθεί χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες λίγο αργότερα. Ωστόσο οι πληροφορίες του koutipandoras.gr κάνουν λόγο για ένα διόλου απίθανο σενάριο, καθώς κατ” αυτόν τον τρόπο το Μαξίμου θα μπορούσε να υιοθετήσει ένα ακόμα πιο δεξιό – αντιμεταναστευτικό προφίλ, ώστε να αλιεύσει πιο αποτελεσματικά στα χωρικά ύδατα της Χρυσής Αυγής.

Τελικά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίζεται όπως ακριβώς είχε αποκαλέσει πριν από δύο χρόνια τον Αντώνη Σαμαρά. Σπουδαρχίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα