Μήνυμα με αιχμές για την κυβέρνηση από τον Μπελέρη για την επίσκεψη Ράμα: «Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη σύλληψή του Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές και φυσικά η επιλογή της σημερινής ημέρας για την επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται.

Ο δήμαρχος Χειμάρρας και υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά του από τις φυλακές Φιέρι κατηγορεί τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι στόχος της σημερινής παρουσίας του στο Γαλάτσι, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία, είναι να προκαλέσει. Στο μήνυμά του ο Φρέντι Μπελέρης

επισημαίνει ότι σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή του και τονίζει πως η επίσκεψη του Ράμα στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη ημέρα επιλέχθηκε επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά του.

«Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς» καταλήγει το μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη.

H δήλωση Μπελέρη, έρχεται την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να υποβαθμίσει την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού, και ουσιαστικά κρατάει αποστάσεις από την πολιτική της ΝΔ

Κοσμοσυρροή για την ομιλία Ράμα

Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί, το πρωί της Κυριακής (12/05), στο Κλειστό του Γαλατσίου προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Εκδήλωση με ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα ενόψει των εθνικών εκλογών του 2025, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου στην Αθήνα, Κυριακή 12 Μαΐου 2024.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, ο Έντι Ράμα έφτασε κατά τις 11:00 στην Αθήνα, συνοδεύομενος από τη σύζυγό του, Λίντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα