Ο ΛΕΞ «έκλεισε» την περιοδεία του με μια συναυλία στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο εσωστρεφής καλλιτέχνης, που απεχθάνεται τη δημοσιότητα, δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν συμμετέχει σε διαφημίσεις και δεν προμοτάρει τις συναυλίες του αλλά… καταφέρνει να γεμίζει στάδια και επηρεάζει με τους στίχους άτομα κάθε ηλικίας, έκανε πάλι την διαφορά. Ο Αλέξης Λαναράς, γνωστός και ώς Λεξ, ολοκλήρωσε την περιοδεία του πραγματοποιώντας μία ζωντανή εμφάνιση στις φυλακές Κορυδαλλού, στο σχολείο Δεύτερης

Ευκαιρίας (ΣΔΕ), μπροστά σε 200 ανθρώπους

Ο ράπερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τη συναυλία.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει με μερικούς από τους κρατούμενους, ενώ ένα άλλο στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τελευταία στάση του tour».

Δείτε την ανάρτηση

Στα σχόλια έγινε χαμός, με όλους τους χρήστες να συγχαίρουν τον ράπερ για την πρωτοβουλία του. Μερικοί μοιράστηκαν στίχους από τα κομμάτια του, ενώ το δικό του σχόλιο άφησε και ο Νίκος Παππάς.

«Στην υγεία των παράνομων και των κακοποιών , που γουστάρουν να σ’ ακούν στην μοναξιά των κελιών», «Μ ακούνε στα κρυφά πίσω απ’ τα σίδερα», «Ελλάδα μη στριμώχνεις τα φτωχόπαιδα μέσα στις φυλακές και τα στρατόπεδα…» ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΛΕΞ.

Keywords
Τυχαία Θέματα