Νέος Βουτζάς: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 18χρονος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Νέου Βουτζά, καθώς το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε ένα 18χρονο παιδί σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο νεαρός Αλέξανδρος βρισκόταν στη λεωφόρο Μαραθώνος όταν η πίσω ρόδα της μηχανής του υπέστη βλάβη και αναπήδησε σε πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει σε πινακίδα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μάλιστα η πρώην του ομάδα, η Τρίγλια Ραφήνας, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός παιδιού 18 χρονών σε τροχαίο,

το βράδυ της Κυριακής, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Και η οδύνη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αυτό το παιδί το είχαμε παλαιότερα στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Δυστυχώς τον κέρδισε η μοτοσικλέτα και σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν έπαυε όμως να παρακολουθεί την ομάδα μας τόσο σε αγώνες ακαδημιών όπου έπαιζαν οι φίλοι του και παλιοί συμπαίκτες του, όσο και την ανδρική ομάδα. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά σε τέτοιες περιπτώσεις.Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε Παππά. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα