Ομολόγησε ο δολοφόνος της 34χρονης

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 34χρονης κοπέλας στην Ξάνθη. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, ο οποίος προσήχθη την Πέμπτη το απόγευμα ως ύποπτος και ανακρινόταν μέχρι το πρωί από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 27χρονος, Ελληνας στην καταγωγή, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό και το αποτύπωμά του βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο σημείο της άγριας δολοφονίας.

Ο δράστης ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.

Στις

11 το πρωί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον κ. Γκοδοσίδη.

Η στυγερή δολοφονία έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πόρισμα του ιατροδικαστή γίνεται λόγος για άγρια σεξουαλική κακοποίηση που στοίχισε τη ζωή της άτυχης κοπέλας. Στη συνέχεια ο δράστης την περιέλουσε με βενζίνη, την οποία αφαίρεσε από παρακείμενα σταθμευμένα μηχανάκια, και έβαλε φωτιά.

Οπως δήλωσε στο «Βήμα» ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης, «Ηταν το πιο αποτρόπαιο έγκλημα που έχω αντιμετωπίσει στην 13χρονη εμπειρία μου. Δεν μπορώ να αποκλείσω οι δράστες να ήταν δύο. Μας προβληματίζει ότι δεν ακούσθηκαν οι φωνές της κοπέλας παρά μόνο όταν οι άγνωστοι την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά και ύστερα απομακρύνθηκαν. Πιθανολογείται ότι σε πρώτη φάση, για να την ακινητοποιήσουν, της κτυπούσαν το κεφάλι στον τοίχο ή στο δάπεδο. Η άτυχη γυναίκα κάηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή».

Η άτυχη γυναίκα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Η 34χρονη δεν είχε καμία γνωστή προσωπική εκκρεμότητα που να δικαιολογεί το μένος του δολοφόνου και των τυχόν συνεργών του.

Το θύμα είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι. Δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει.

Από τους πρώτους που έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας ο οποίο λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονταν η κόρη του δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει αμέσως. Αυτό κατέστη δυνατόν λίγα λεπτά αργότερα όταν είδε τα κλειδιά της που ήταν ακόμα αφημένα πάνω στην εξώπορτα της πολυκατοικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα