Η Παντελή επιβεβαίωσε στην Προανακριτική Λαγκάρντ όσα είχε πει στο HOT DOC

Η Μαρία Παντελή, η γυναίκα η οποία φερόταν λανθασμένα ως η δικαιούχος του λογαριασμού των 550.000.000 ευρώ της Λίστας Λαγκάρντ, κατάθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή πως δε διαχειριζόταν ιδιώτες πελάτες για το fund CMA στο οποίο απασχολείτο και γι’ αυτό δεν ξέρει τίποτα για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό πρόσωπο. Η ίδια, η οποία επιβεβαίωσε ουσιαστικώς όσα είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της στο HOT DOC, εξήγησε πως εξέταζε τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών από τράπεζα σε τράπεζα κι όχι τους δικαιούχους μεριδίων. Παραλλήλως, υποστήριξε πως ποτέ οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας δεν είχαν περάσει σε ελληνικές τράπεζες για να επιβληθεί η νόμιμη φορολόγησή τους.

Η κα Παντελή κατάθεσε πως εργαζόταν στην εταιρία του Σάμπυ Μιωνή από το 2006 έως το 2009, όταν αυτή πέρασε στα χέρια του Ομίλου Λάτση, και οι αρμοδιότητές της περιορίζονταν στο να παρακολουθεί ηλεκτρονικώς τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας προκειμένου να ελέγχει αν πραγματοποιούνται οι πληρωμές και γι’ αυτόν το λόγο υπήρχε και η αναφορά του ονόματος της στη Λίστα ως διαχειρίστριας.

Σε συνομιλία της, εξάλλου, με δημοσιογράφους η κα Παντελή ενημέρωσε πως έχει ήδη καταθέσει αγωγή σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου επειδή την είχε υποδείξει ως ένα από τα ονόματα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις στη Λίστα, ενώ επιτέθηκε και στα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα