Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο «οδικός χάρτης» και οι σταθμοί

Στα κομματικά όργανα περνάει ο λόγος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση – βόμβα του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Συνεπώς, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία αλλά και η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που θα σηματοδοτήσουν και μία ιστορική αλλαγή σελίδας, προκειμένου να διαμορφώσουν τον «οδικό χάρτη» για την επόμενη ημέρα.

Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει

μέχρι την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου να αποφασιστεί ένας οδικός χάρτης, ειδικά των επόμενων ημερών αλλά πρόθεση των περισσοτέρων είναι να συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα μέχρι το συνέδριο του κόμματος και την εκλογή του νέου προέδρου.

Όπως έγραψε το documentonews.gr, επί του παρόντος οι πάντες δηλώνουν αιφνιδιασμένοι ενώ είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα για παραίτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, από τα όργανα του κόμματος το οποίο δεν έχει καμία βάση, όπως λένε από τα κεντρικά και ουδείς γνωρίζει πως και από ποιους γράφτηκε κάτι τέτοιο.

Τέλος, η Πολιτική Γραμματεία θα αποφασίσει και για την Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Αν πάντως η Όλγα Γεροβασίλη δεν έχει κάποια αντίρρηση θα αναλάβει εκείνη το δύσκολο αυτό έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα