Εξώδικο της φυλακισμένης εφοριακού ταυτόχρονα με μήνυση Μαρκογιαννάκη

Ταυτόχρονα με τη μήνυση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία η κα Αντιγόνη Καρακουλάκη-Αμανατίδου, συνταξιούχος εφοριακός και κρατούμενη στις Φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, για την εμπλοκή του ονόματός της σε δημοσίευμα του HOT DOC στο τρέχον τεύχος του (Νο22). Το περιοδικό δημοσιεύει αποκλειστικώς

και μόνο πραγματικά περιστατικά, σύμφωνα με τα οποία η κα Καρακουλάκη εμπλέκεται με δύο ακόμα εφοριακούς, τα ονόματα των οποίων περιέχονται στη Λίστα Λαγκάρντ, σε κύκλωμα παράνομης είσπραξης ΦΠΑ για το οποίο έχει καταδικαστεί σε 40 χρόνια φυλάκιση. Εκκρεμούν εναντίον της πολλές ακόμα δίκες, γεγονός το οποίο έχουμε επισημάνει στο δημοσίευμα του HOT DOC.

Η κ Καρακουλάκη-Αμανατίδου δεν ήταν ένας έλληνας πολίτης ο οποίος ενεπλάκη σε μία υπόθεση, αλλά επικεφαλής της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης από την οποία εξαρτήθηκαν δεκάδες επιχειρήσεις κι επιχειρηματίες. Η ενασχόληση με την κα Καρακουλάκη πέραν όλων των άλλων σχετίζεται με την αναφορά του ονόματός της στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ και την αναπαραγωγή του ονόματός της από τα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

Απευθυνθήκαμε στη πλευρά της κ. Καρακουλάκη και συγκεκριμένα στον συνήγορό της κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη γιατί η ίδια είναι στη φυλακή, αλλά ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν θέλησε να μας δώσει καμία απάντηση για όσα αποδεικτικά στοιχεία κι έγγραφα έχουμε στη κατοχή μας. Ωστόσο δήλωσε δημοσίως πως η πελάτισσά του δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα. Περιμένουμε ακόμα και τώρα την απάντηση της κ. Καρακουλάκη για την ουσία των δημοσιευμάτων, ανεξαρτήτως της έκβασης των υποθέσεών της που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα