Επιβεβαιώνει διαψεύδοντας ο Κεδίκογλου ότι «κάτι τρέχει» με τον Στουρνάρα

Σε επίσημη διάψευση των όσων ακούγονται για το χάσμα που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Τα όσα γράφονται για τον Πρωθυπουργό και τον κ. Στουρνάρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι «ο υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά».

Το

γεγονός ωστόσο ότι ο κ. Κεδίκογλου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επίσημη διάψευση διάφορων «φημών», ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Στουρνάρα. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος φανερά εκνευρισμένος μέσα στην εβδομάδα «άδειασε» τον υφυπουργό του και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, Χρήστο Σταϊκούρα με αφορμή τον ειδικο φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και το αίτημα που ο τελευταίος απηύθυνε στην τρόικα εν αγνοία του υπουργού.

Η οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, η καθημερινή αποδόμηση του μέχρι πρότινος success story, ο κοινωνικός αναβρασμός μπροστά στα νέα μέτρα που καλείται να πάρει τις προσεχείς εβδομάδες το οικονομικό επιτελείο και η πλήρης αασυνεννοησία που επικρατεί στην Νίκης έχουν επιφέρει την λεγόμενη «πολιτική κόπωση» στον Γιάννη Στουρνάρα. Εκτός αυτού, πληροφορίες του koutipandoras.gr κάνουν λόγο για φλερτ του νυν υπουργού Οικονομικών με άλλο ανώτατο θεσμικό πόστο, ο κάτοχος του οποίου βλέπει την καρέκλα του καθημερινά να… τρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα