Χαροπαλεύει 23χρονος που πυροβολήθηκε σε συμπλοκή οπαδών στο Παγκράτι

Ένας 23χρονος τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε στις 06:10 το πρωί σε κλαμπ επί της οδού Υμηττού 128 στο Παγκράτι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ οπαδών, πιθανώς του Παναθηναϊκού

και του Ολυμπιακού. Απ” ότι φαίνεται μια ομάδα περίπου 7-8 οπαδών του «τριφυλλιού» κατηφόρισαν από του Ζωγράφου στο κλαμπ «Σιδεράδικο» της οδού Υμηττού στο Παγκράτι, πιθανώς γιατί ενημερώθηκαν για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού. Η ασφάλεια του μαγαζιού προσπάθησε να απομακρύνει τους τραμπούκους, ωστόσο ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο koutipandoras.gr ότι το επεισόδιο ξεκίνησε αρκετή ώρα νωρίτερα μέσα στο μαγαζί, όταν περίπου δέκα άνθρωποι πιάστηκαν στα χέρια. Τα πνεύματα αρχικά φάνηκε να ηρεμούν, ωστόσο οι θερμοκέφαλοι συνεπλάκησαν εκ νέου, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ασφάλειας του κέντρου να τους βγάλουν έξω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του koutipandoras.gr, ο θύτης πυροβόλησε περίπου δέκα φορές αδιακρίτως. Παραμένει άγνωστο αν ο τραυματισμένος άνδρας συμμετείχε στη συμπλοκή, φαίνεται όμως ότι πρόκειται για υπάλληλο του κλαμπ (πιθανώς τον πορτιέρη), ο οποίος προσπαθούσε να χωρίσει τους χούλιγκανς.

Keywords
Τυχαία Θέματα