«Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν δίνουμε έμφαση σε αυτό» – Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί τον λόγο

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την εγκυμοσύνη της και για το ενδεχόμενο ενός γάμου ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θεωρεί σημαντικό να δοθεί κάποια έμφαση στο φύλο του μωρού.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε αρχικά πως η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά και όπως πρέπει, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχουν μάθει το φύλο του μωρού που περιμένουν, η ίδια απάντησε: “Το έχουμε μάθει αλλά δεν το ανακοινώνουμε ή δεν το πολυσυζητάμε,

δεν έχουμε δώσει έμφαση στο κομμάτι του φύλου. Κάναμε με πέντε ανθρώπους ένα πάρτι αλλά δεν είναι αυτά που μας ενδιαφέρει να μοιραστούμε”.

Η Συνατσάκη στη συνέχεια απάντησε επίσης στο εάν είναι έτοιμος ο Ίαν Στρατής να γίνει μπαμπάς, σχολιάζοντας: “είμαι εγώ πανέτοιμη; Θεωρείτε αυτό δεδομένο και λέτε ας ρωτήσουμε για τον Ίαν. Είμαστε όσο έτοιμοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν το έχουν ξαναζήσει. Δηλαδή, λίγο. Διαβάζουμε και βλέπουμε πράγματα και την ίδια στιγμή λέμε ότι όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Όταν είναι να συμβούν τα πράγματα, θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Μαίρη Συνατσάκη ξεκαθάρισε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δεν είναι καθόλου παραδοσιακοί σε αυτά, ενώ τέλος, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι έγιναν θέμα οι ευχές των πρώην συντρόφων της για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα