Διπλό sold out για Coldplay στην Αθήνα

Δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα αυτό που έγινε με τη συναυλία για τα εισιτήρια των Goldplay. Πλέον, θα είναι το πρώτο μουσικό συγκρότημα που θα γεμίσει για δύο συνεχόμενα βράδια το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 8 και 9 Ιουνίου

του 2024.

Σήμερα, εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια για το δεύτερο live τους στην Αθήνα, όπου το 2024 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Το βράδυ της 18ης Ιουλίου ένα βίντεο από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ, όπου ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, ξεσήκωσε τους φαν του συγκροτήματος στην Ελλάδα.

«Τα δύο back-to-back SOLD OUT στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθιστούν το Music of the Spheres World Tour το πιο ιστορικό συναυλιακό γεγονός στην Ελλάδα! » ανακοίνωσε μέσα απ’ την σελίδα της η High Priority Promotions, που διοργανώνει τις συναυλίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να προστεθεί και τρίτη ημερομηνία. Κάτι που θα ήταν ευχής έργο για πολλούς φαν του βρετανικού συγκροτήματος που για διάφορους λόγους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να αγοράσουν το πολυπόθητο εισιτήριο σε αυτό το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα