Δικηγόρος Καϊλή: Δεν είχε ιδέα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι

Την υπερασπιστική γραμμή της Εύας Καϊλή ότι δεν ήξερε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της παρουσίασε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο: “Αυτή είναι η θέση της, ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι τα έφερε ο σύντροφός της, δεν είχε καμία ιδέα, και όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη αυτών των χρημάτων, χωρίς να ξέρει την προέλευση, αμέσως είπε να πάνε τα χρήματα σε αυτόν που ανήκουν και να φύγουν από το σπίτι. Μόλις είδε τα χρήματα

ρώτησε τι είναι αυτά τα χρήματα. Έδωσε κάποιες εξηγήσεις, αυτό είναι απόρρητο, δεν μπορώ να σας πω σε ποιον ανήκουν τα χρήματα, και αμέσως δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν. Στην προσπάθεια της απομάκρυνσης, εκεί δόθηκαν και τα χρήματα στον πατέρα για να φύγουν από την κατοικία και να πάνε σε άλλο χώρο. Και γι’ αυτό το λόγο δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη στον πατέρα”.

Υποστήριξε ακόμα ότι τα ποσά για τα οποία μιλάμε δεν είναι αυτά τα οποία δημοσιεύονται, ενώ επανέλαβε τη θέση της ευρωβουλευτού ότι είναι αθώα. Όσον αφορά στο αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελέυθερη, σχολίασε: “Αν κριθεί και αξιολογηθεί με νομικούς όρους και προϋποθέσεις, θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Αν επικρατήσουν όμως πολιτικές σκοπιμότητες, τότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα