Δικαστική νίκη της Αντζελίνα Τζολί κατά του Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο Miraval στη Γαλλία

Η τελευταία δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, για το κτήμα Chateau Miraval στη Γαλλία φαίνεται να έλαβε αίσιο τέλος για την Τζολί, αφού πέτυχε μια σειρά από δικαστικές νίκες για το γαλλικό κτήμα και οινοποιείο.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ μετέφερε στις δικαστικές αίθουσες την κόντρα τους για το

Chateau Miraval, τον αμπελώνα που βρίσκεται στην Προβηγκία της Νότιας Γαλλίας, ο οποίος αγοράστηκε για 28 εκατ. δολάρια το 2008.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δικηγόρος της Τζολί δήλωσε ότι η ηθοποιός πέτυχε μια σειρά από δικαστικές νίκες για το γαλλικό κτήμα και οινοποιείο.

Η δικαστική διαμάχη αφορά στην πώληση του μεριδίου ιδιοκτησίας της Τζολί στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, το 2021. Ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της ηθοποιού και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Πιτ προέβαλε εναντίον της στην αγωγή που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Ο δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού “και απέρριψε πέντε από τους επτά ισχυρισμούς που ο Pitt προέβαλε εναντίον της” σε μήνυση που κατέθεσε, κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε την Τετάρτη ένας εσωτερικός συνεργάτης στο Entertainment Tonight.

“Ο δικαστής απέρριψε τους περισσότερους από τους ισχυρισμούς του Pitt, επειδή δεν έχουν νομική βάση” δήλωσε ο δικηγόρος της Jolie, Paul Murphy. “Η αγωγή του Pitt δεν αφορούσε ποτέ μια επιχειρηματική διαφορά. Αντίθετα, αφορά τις προσπάθειές του να καλύψει σοβαρή κακοποίηση και είμαστε ικανοποιημένοι που ο δικαστής απέρριψε τόσο μεγάλο μέρος της καταγγελίας του Pitt”.

Η ηθοποιός “δεν τρέφει πραγματικά καμιά κακία προς” τον Pitt, δήλωσε ο δικηγόρος της, προσθέτοντας ότι η Jolie “ελπίζει ότι τώρα θα την απαλλάξει από την επιπόλαιη αγωγή του, θα σταματήσει τις ανελέητες επιθέσεις του και θα την ακολουθήσει για να βοηθήσει την οικογένειά τους να θεραπευτεί ιδιωτικά”.

Everything you need to know about Brad Pitt and Angelina Jolie’s $60 million Chateau Miraval https://t.co/x6uawce9C7 pic.twitter.com/hQvectK3HT

People (@people) September 21, 2016

Αυτή η νομική νίκη της Jolie ήρθε μετά την πρόοδο που σημείωσε ο Pitt, 60 ετών, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για την περιουσία την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία. Ο σταρ “πέτυχε μια νίκη σε γαλλικό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα” σε σχέση με μια απόφαση σχετικά με έγγραφα που κατέσχεσαν οι Αρχές σε μια επιδρομή τον Μάρτιο του 2022, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που εξέτασε η εφημερίδα The US Sun τη Δευτέρα.

Οι αστέρες του κινηματογράφου γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. And Mrs Smith» και απέκτησαν έξι παιδιά: τους γιους Mάντοξ, 22 ετών, Παξ 20 και Νοξ, 15, και τις κόρες Zαχάρα, 19, Σιλό-Νουβέλ, 17 και Βίβιεν, 15 ετών.

Η Τζολί υιοθέτησε τον Μάντοξ το 2002 και μετά τη Ζαχάρα το 2005, ένα χρόνο αφότου είχε γνωρίσει τον Πιτ στα γυρίσματα του φιλμ. Εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Στη συνέχεια υιοθέτησαν μαζί τον Παξ το 2007 και απέκτησαν τα βιολογικά τους παιδιά, ενώ ο πρωταγωνιστής υιοθέτησε όλα τα παιδιά πριν παντρευτούν το 2014.

Η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε να καταθέσει διαζύγιο «για την υγεία της οικογένειάς» της σύμφωνα με το Associated Press, και ζήτησε τη φυσική επιμέλεια των παιδιών τους. Κατέθεσε αίτηση αποκλειστικής επιμέλειας, μετά από ένα περιστατικό στο ιδιωτικό αεροσκάφος τους κατά το οποίο ο πρώην σύζυγός της όπως κατήγγειλε, έγινε βίαιος και καταχρηστικός, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε και απαλλάχθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στις ΗΠΑ: Bασάνισαν μέχρι θανάτου την κόρη τους – Την άφησαν να “λιώσει” στον καναπέ για τουλάχιστον 12 χρόνια (Video)

Ηλεία: «Καλή αντάμωση» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του 28χρονου λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία

Προκλητικός Πορτοσάλτε για Τέμπη: «Γελοιότητα η συλλογή υπογραφών» (video)

Τέμπη – Παππάς μετά την αποκάλυψη για το αμμορυχείο: Δώσατε εντολή να πάνε 300 κυβικά σε ιδιωτικό χώρο;

Keywords
Τυχαία Θέματα