Ασημακοπούλου: Πήγε για ρελάνς αλλά έκανε τεράστια γκάφα – Νόμιζε ότι έγινε… μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά το σάλο που έγινε με τα μαζικά emails που έστειλε σε απόδημους λίγο μετά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα της από τις επικείμενες Ευρωεκλογές, ενώ λίγο μετά ήρθε και το επίσημο «άδειασμα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Κάποια emails φαίνεται να έφυγαν – ενώ δεν έπρεπε να φύγουν – μετά την εκλογική διαδικασία του Μαΐου 2023, από συνεργάτη του τότε γενικού γραμματέα του ΥΠΕΣ, κ. Σταυριανουδάκη –

για αυτό κι εκείνος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε, αν και δεν είχε αυτά τα καθήκοντα από τον Ιούνιο και μετά (είχε άλλα καθήκοντα που δεν σχετίζονται με τους εκλογείς).

Και μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ κ. Θεοδωρόπουλου φαίνεται ότι τα (email) πήγαν, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα, στην ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαιώνοντας με κάθε λεπτομέρεια την κοινοποίηση προσωπικών στοιχείων πολιτών μέσα από το υπουργείο εσωτερικών.

Η εν ενεργεία ευρωβουλευτής ωστόσο προσπάθησε να «παίξει το τελευταίο της χαρτί» και με νέα της ανάρτηση, λίγη ώρα μετά την αναγκαστική απόσυρση της υποψηφιότητας, έκανε μια καταγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποκλέψει τα προσωπικά της στοιχεία και έχει γίνει μέλος του i-syriza εν αγνοία της.

Βέβαια αν προσέξει κανείς το email που δημοσιεύει η κυρία Ασημακοπούλου είναι εμφανές ότι δεν έχει κάποιο ενεργό λογαριασμό στην πλατφορμά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά απαιτείται να κάνει η ίδια μια ενέργεια για να ενεργοποιηθεί.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά κάποιος χρησιμοποίησε το email της ίδιας, το οποίο μπορεί να βρει κάποιος πολύ εύκολα με μια αναζήτηση στα social media της και έκανε μια προσπάθεια να την κάνει μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάτι που όμως δεν έγινε γιατί πολύ απλά δεν υπήρξε συγκατάθεση της ίδιας.

Η ανάρτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Ο κ. @skasselakis επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις.
Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να… pic.twitter.com/xsu7BEXBRC

Anna Michelle Asimakopoulou MEP (@AnnaAsimakopoul) March 15, 2024

Το μήνυμα που δείχνει ότι δεν προκύπτει ενεργός λογαριασμός της Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο isyriza.

Το email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με μια απλή αναζήτηση στη σελίδα της στα social media

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Βρέθηκε DNA και κόκαλα, δε γλιτώνουν τα κάγκελα δύο βουλευτές της ΝΔ» (video)

Η Ακρίτα συγκρίνει τη συνέντευξη Κασσελάκη σε Τζίμα και Πρετεντέρη με αυτήν στον Παπαδάκη – Ποιος «κερδίζει»

Υπόθεση-σοκ στη Γαλλία: Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για 31 βιασμούς και δολοφονίες παιδιών (Video)

Νέα δημοσκόπηση: Εκπλήξεις για ΣΥΡΙΖΑ και… Λοβέρδο – Το 42% θέλει να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασημακοπούλου, Πήγε, – Νόμιζε, ΣΥΡΙΖΑ,asimakopoulou, pige, – nomize, syriza