Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για τον βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»

Για να δώσει τις δικές του απαντήσεις στην κατηγορία του βιασμού που απαγγέλθηκε σε βάρος του μετά από μήνυση ηθοποιού, βρέθηκε σήμερα (26/01) ενώπιον του Ανακριτή ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός» αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της αποχής από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

Ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού», που εξαιτίας της υπόθεσης παραιτήθηκε τον περασμένο Μάιο από την σκηνοθεσία του επιτυχημένου σήριαλ, καλούταν σήμερα να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για βιασμό σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου το καλοκαίρι του 2010.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη στην οποία υποστηρίζει ότι την βίασε μετά από έξοδο τους σε απολύτως φιλικό πλαίσιο . Το φερόμενο θύμα , υποστηρίζει ότι μετά από δείπνο που είχαν βγει με τον κατηγορούμενο ,της είχε προτείνει να συνεχίσουν το βράδυ τους σε κλαμπ όπου βρίσκονταν κοινοί γνωστοί τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την ηθοποιό, ο κατηγορούμενος είχε οδηγήσει το όχημα σε απόμερο σημείο όπου την είχε βιάσει.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη ασκήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται, ισχυριζόμενος ότι η ηθοποιός ψεύδεται. Έχει μάλιστα καταθέσει εναντίον της μήνυση για ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε ανακοίνωση του μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για βιασμό ο συνήγορος του σκηνοθέτη, Νίκος Βιτώρος αναφερόταν σε “ψεύδη, κενά και αγεφύρωτες αντιφάσεις” , αλλά και σε “εκμετάλλευση της απονομής δικαιοσύνης” και “ευκαιριακή δημοσιότητα” εκ μέρους της ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα