Στάνκογλου: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που δέρνω τον Μπισμπίκη» (Video)

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «Ηappy Day» για τις εξελίξεις της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει», για το καλύτερο ταξίδι που έχει κάνει, καθώς και για τον χειρότερο φόβο του.

Ο ηθοποιός μνημόνευσε και στη σκηνή όπου κλήθηκε να χτυπήσει τον Μπισμπίκη, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις πιο δύσκολες που γυρίστηκαν στη σειρά.

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που τον δέρνω. Ήταν δύσκολη υποκριτικά για εμένα σε σχέση με τη ψυχολογία του χαρακτήρα, με αυτά που του έλεγα και με το να χτιστεί μία σκηνή μάχης.

Γενικά έχει δυσκολίες το σίριαλ αυτό γιατί ο χαρακτήρας μου

κρύβει πράγματα και μία μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολη να την κουβαλήσεις, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με μία άλλη αλήθεια οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική, είναι πολύ δύσκολο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, τα ταξίδια που έχει κάνει, τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει, λέγοντας:

«Έχει τύχει να πάθω κάτι από φαγητό. Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου. Μια χαρά ήταν όλα, νοστιμότατα».

Keywords
Τυχαία Θέματα