Ανίκανος ο αρχηγός – Οφείλει να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις του Documneto

Την ώρα που οι πολίτες είχαν αφεθεί στη μοίρα τους στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία, ένα γαϊτανάκι αποποίησης ευθυνών και επικοινωνιακής διαχείρισης της δήθεν ετοιμότητας του ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού εξυφαινόταν από τους αρμόδιους.

Πρώτος ξεκίνησε τον χορό ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αφού μίλησε για το «ετοιμοπόλεμο» του στρατεύματος, καταλόγισε ευθύνες στην Πολιτική Προστασία γιατί οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν κλήθηκαν να συνδράμουν.

Πρώτος ξεκίνησε τον χορό ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αφού μίλησε για το «ετοιμοπόλεμο» του στρατεύματος, καταλόγισε ευθύνες στην Πολιτική Προστασία γιατί οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν κλήθηκαν να συνδράμουν.

Ο στρατηγός δεν παραιτήθηκε όταν βγήκαν οι συνομιλίες των επικοινωνιών του στη δημοσιότητα.

Το κομάντο δεν παραιτήθηκε όταν έγιναν οι αποκαλύψεις για την υπέρογκης αξίας κατοικία που απέκτησε.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν παραιτήθηκε όταν παραδόθηκε στις φλόγες και τινάχθηκε στον αέρα το στρατόπεδο στη Νέα Αγχίαλο.

Θα κρυφτεί πίσω από τα γαλόνια του και δεν θα παραιτηθεί και τώρα που άφησε τους πολίτες αβοήθητους, καθώς η βάση των ελικοπτέρων πνίγηκε από την κακοκαιρία;

Το ερώτημα ίσως να μείνει αναπάντητο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Η ουσία όμως είναι ότι οι Ενοπλες Δυνάμεις σε διάστημα ενός μήνα γνώρισαν δύο συντριπτικές ήττες χωρίς να πάνε σε πόλεμο. Η ασφάλεια της χώρας βρίσκεται σε κίνδυνο υπό την ηγεσία ενός ανίκανου αρχηγού.

Σοβαρές είναι και οι ευθύνες του υπουργού Αμυνας Ν. Δένδια. Οταν έγινε η έκρηξη στη Νέα Αγχίαλο ήταν υπουργός μόλις λίγων ημερών. Σήμερα, όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εάν δεν γνώριζε ότι η βάση στο Στεφανοβίκειο είχε τεθεί εκτός μάχης από τις πλημμύρες, πρέπει σήμερα, τώρα, να ζητήσει την παραίτηση Φλώρου. Εάν γνώριζε, οφείλει κι ο ίδιος να παραιτηθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα