Ανατροπή στη δίκη της Εύας Καϊλή: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο – Πήρε αναβολή

Παρότι όλοι μέτραγαν αντίστροφα για την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου στο Palais du Justice στις Βρυξέλλες για την Εύα Καϊλή, τελικά η ευρωβουλεύτρια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Η Εύα Καϊλή δια του συνηγόρου της ζήτησε και πέτυχε να πάρει αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου.

Την παραπάνω είδηση της

τελευταίας στιγμής έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Jack Parrock της DW και του Euronews,  ο οποίος αναφέρει:

«ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΈΝΟ: Η Εύα Καϊλή δεν ήταν παρούσα σήμερα στο δικαστήριο αλλά οι υπόλοιποι 3 κατηγορούμενοι ήταν παρόντες, σύμφωνα με έναν δικηγόρο.

Η Εύα Καϊλή ζήτησε και κέρδισε να αναβληθεί η δίκη της για τις 22 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχει ακόμα εξήγηση για τους λόγους»

CONFIRMED: Eva #Kaili was not present in court today but her 3 codefendants were here, according to one of the lawyers involved in the case.

She had asked for a delay and her hearing will be held on December 22.

No explanation as to why.

Jack Parrock (@jackeparrock) December 14, 2022

Να σημειωθεί ότι η Εύα Καϊλή, ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντζέρι, και άλλο ένα τέταρτο άτομο το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομαστεί, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι βαλίτσες που μετέφεραν τα χρήματα – Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Οι βελγικές αρχές έδωσαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο με όλα τα χρήματα που βρέθηκαν κατά τις έρευνες για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η πρώην ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σημειώνεται πως στη δημοσιότητα έδωσε εχθές (13/12) η Le Soir φωτογραφία με τα κατασχεθέντα χρήματα από το σπίτι της Εύας Καϊλή και του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα