Tραγωδία Τέμπη: 54 νεκροί ταυτοποιημένοι

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας,  ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι «έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί. Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο μέχρι στιγμής επίσημος τραγικός απολογισμός από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι 57 νεκροί\

«Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί», ανακοίνωσε η εκπρόσωπος

Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφορικά με τα τελευταία επίσημα στοιχεία για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

«Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διαδικασία ενημέρωσης των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Η ενημέρωση γίνεται από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους.

«Δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος, καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί», σημείωσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα