Johnny Wactor: Νεκρός από πυροβολισμούς ο 37χρονος ηθοποιός

Νεκρός έπεσε από σφαίρες επίδοξων ληστών στο κέντρο του Λος Άντζελες ο 37χρονος ηθοποιός Johnny Wactor, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά General Hospital.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ήταν περίπου 3 τα ξημερώματα όταν ο ηθοποιός μαζί με έναν συνάδελφό του είχαν τρεις υπόπτους να προσπαθούν να αφαιρέσουν τον καταλύτη από το αυτοκίνητο του Wactor. Όταν οι κλέφτες έγιναν αντιληπτοί, δε δίστασαν να ανοίξουν πυρ, σκοτώνοντας τον 37χρονο, προτού τραπούν σε φυγή με άλλο όχημα.

Μέχρι

στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.

Σημειώνεται ότι ο Johnny Wactor έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά General Hospital, όπου υποδύθηκε σε περισσότερα από 160 επεισόδια τον Brando Corbin από το 2020 έως το 2022, ενώ είχε παίξει και σε ένα επεισόδιο της σειράς Criminal Minds.

Τον ηθοποιό “αποχαιρέτισε” με μία ανάρτηση στα social media η σειρά General Hospital, αναφέροντας: “Ολόκληρη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor. Ήταν πραγματικά μοναδικός και ήταν χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

The entire General Hospital family is heartbroken to hear of Johnny Wactor’s untimely passing. He was truly one of a kind and a pleasure to work with each and every day. Our thoughts and prayers go out to his loved ones during this difficult time. pic.twitter.com/2wlIM1TpAB

— General Hospital (@GeneralHospital) May 27, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα