Η Αθήνα υποδέχεται τους Πρωταθλητές Ευρώπης – Το μεσημέρι η άφιξη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε και το έκανε με εμφατικό τρόπο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς «σμπαράλιασαν» την προηγούμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν επιβλήθηκαν 95-80 στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Βερολίνου και «γκρέμισαν» τη «Βασίλισσα». Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR επιστρέφει στην Αθήνα

το μεσημέρι της Δευτέρας (27/05). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αναχωρήσουν από το Βερολίνο το πρωί και αναμένεται να προσγειωθούν στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι στις 13:30.

Μάλιστα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αναμένεται να αποθεωθούν από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, καθώς σ η ΚΑΕ ( σ.σ φωτό Sdna) φρόντισε να γίνει η μεταφορά από το Αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με  ανοιχτό λεωφορείο, γράφοντας επάνω «King is back» για να συνεχιστεί η γιορτή.

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό… pic.twitter.com/DnBb3xYWk4

Panathinaikos BC (@paobcgr) May 27, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα