Ζουράρις εναντίον Μητσοτάκη: Ούτε υποπόδιο των ποδών μου… ο ασχετίλας

17:24 8/2/2019 - Πηγή: BankWars

H επιστολή των «έξι» την οποία ο ίδιος προσυπέγραψε και τα όσα ακολούθησαν, αποτέλεσαν την αφορμή για να «ξυφουλκήσει» ο Κώστας Ζουάραρις με το γνωστό του ιδιαίτερο ύφος κατά των επικριτών του.

«Ο μαξιλάκας πρόεδρος είπε και πρόσθεσε ο αρχοδεξιός κυριος Μητσοτακης τόλμησε να πει το ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας. Σε τιμή ευκαιρίας σημαίνει ότι χρηματίστηκα. Με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται να ζητά ψηφαλάκια

για να μην αρθεί η ασυλία του».

«Ούτε στο υποποδιον των ποδων μου δεν μπορεί να συγκριθεί με το έργο μου» είπε , πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις και συνέχισε αυτός ο ασχετίλας.

Ναι υπήρξα γυρολογος επί 50 χρόνια στις 8 γωνίες των ανέμων σε τέσσερις από τις πέντε ηπείρους και υπενθύμισε ότι στην πρώτη φάση των μνημονίων που είχαν βγει χιλιάδες Έλληνες σε όλο τον πλανήτη που ελεγαν δεν θα σας εγκαταλείψουμε Ελλάδα, πολλοί από αυτούς ήταν φοιτητές μου τότε. Βεβαιως υπήρξα γυρολόγος, πρόσθεσε και ανέφερε βεβαίως υπήρξα μαριονετα κατ’ εικόνα αυτού και καθ’ ομοίωσιν του ελληνικού πολιτισμού

Τέλος, είπε έπεσα σε λογισμό μεγάλο τώρα, εγω σιχαίνομαι το ΝΑΤΟ ότι είπε το ΚΚΕ είναι σωστά, είναι μία εγκληματική οργάνωση, τυπική. Πως, όμως, αναρωτήθηκε θα βλάψω το ΝΑΤΟ με την πενιχρή μου ψήφο, πως θα το κάνω με το να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα