Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βλέπει …φαντάσματα! – Άφησε τον Μαρκογιαννάκη και ξεσπάει στα ΜΜΕ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην αποψινή της δήλωση , επισημαίνει πως «η πλαστογραφία, ο ψυχολογικός πόλεμος, η χυδαιολογία και οι μέθοδοι υποκόσμου είναι γνωστά εργαλεία της σημερινής Κυβέρνησης, που μοναδικό της στήριγμα έχει τη διαπλοκή και τα αλαλάζοντα υπουργικά και πρωθυπουργικά ανδρείκελα». Παράλληλα, σχολιάζοντας τα επεισόδια σε βάρος της και σε βάρος της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛΛ., Ραχήλ Μακρή, κάνει λόγο για «πράξεις εντεταλμένης βίας

σε εκπροσώπους του κοινοβουλίου», οι οποίες «θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει αυτεπαγγέλτως τη Δικαιοσύνη, τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Και συνεχίζει ως εξής:

«Δυστυχώς, οι ανωτέρω σιωπούν επί 4 ημέρες. Την ίδια ώρα χοντροκομμένα μοντάζ που προβάλλονται από κεντρικά δελτία ειδήσεων των ωφελημένων και ευνοημένων από την Κυβέρνηση καναλαρχών σπεύδουν να πλαστογραφήσουν την πραγματικότητα, για να κοπροπατήσουν επάνω στα προϊόντα της πολυπλεξικής μονταζιέρας, που επενδύουν και με κατάλληλα σχόλια, δημοσιεύματα και γελοιογραφίες που εκπορεύονται από τα ίδια χρεοκοπημένα πολιτικά και εκδοτικά συγκροτήματα».

«Παίζουν με το πολίτευμα»

Μεταξύ των βαριών καταγγελιών της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ πως παίζουν με το πολίτευμα. «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με το πολίτευμα επικίνδυνα παιχνίδια που μόνο φασιστικά μυαλά μπορούν να σχεδιάσουν. Επειδή, όμως, το να είσαι φερέφωνο της διαπλοκής αμείβεται, ενώ το να είσαι δημοσιογράφος της δεοντολογίας κοστίζει, αν αντέχουν, ας προβάλουν τα γνήσια μαγνητοσκοπημένα γεγονότα του Σαββάτου και τις πλήρεις οπτικές και ηχητικές καταγραφές, που είναι πάμπολλες και δεν πλαστογραφούνται», επισημαίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και αν τολμούν, ας κάνουν δημόσια την αυτοκριτική τους. Να ξέρουν, όμως, ότι τους αγώνες για δημοκρατία, που είναι πιο αναγκαίοι από ποτέ, δεν θα τους συνθλίψουν ούτε ανάμεσα στη σιδερένια καγκελόπορτα της ΕΡΤ ούτε στο βόρβορο της απύθμενης αήθειάς τους».

Απάντηση Κεδίκογλου

Στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, η δήλωση του οποίου έχει ως εξής:

«Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε έναν συνεχή και ακατάσχετο οχετό ύβρεων, συκοφαντιών και ψευδών. Το πρόβλημα της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι πλέον πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ: Matrix24

Original article: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βλέπει …φαντάσματα! – Άφησε τον Μαρκογιαννάκη και ξεσπάει στα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα