Ζ. Κωνσταντοπούλου: Διεκδικούμε τη διακυβέρνηση της χώρας – Ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές

«Η Πλεύση Ελευθερίας ξεκάθαρα λέει ότι διεκδικεί την διακυβέρνηση», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε ότι «η Πλεύση Ελευθερίας έχει ένα σαφές στίγμα, το οποίο αποτυπώνεται και στο σήμα μας, που είναι αυτό το καράβι που αποτελείται από τα τρίγωνα.

Τα τρίγωνα έχουν μία μορφή “Δ” και κάθε “Δ” σηματοδοτεί μία αρχή και μία αξία που θέλουμε να υπερασπιστούμε.

«Η εκτίμηση

μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία», πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς.

Αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι είναι πραξικοπηματική πράξη η αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα ελπίζοντας να το χάσει.


Κωνσταντοπούλου: Διεκδικούμε την διακυβέρνηση… από Enikos_gr

Keywords
Τυχαία Θέματα