Υπόθεση Κολωνού: Προφυλακιστέος και ο 36χρονος «πελάτης» του Μίχου

Την προφυλάκιση του τρίτου εκ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ως «πελάτες» του Ηλία Μίχου, οι οποίοι είχαν συναντηθεί με το 12χρονο κορίτσι, θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια της υπόθεσης και στον εισαγγελέα ως προς την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Οι δικαστές του Συμβουλίου που εξέτασαν την υπόθεση του 36χρονου εργαζόμενου σε δημόσιο νοσοκομείο υιοθέτησαν την άποψη του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει να οδηγηθεί την προφυλάκιση του

κατηγορούμενου για γενετήσια πράξη με ανήλικο αντί αμοιβής. Αντίθετα με τον εισαγγελέα, η ανακρίτρια της υπόθεσης είχε διατυπώσει τη θέση ότι ο 36χρονος δεν έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή, κρίνοντας ότι τα στοιχεία σε βάρος του δεν είναι επαρκή.

Το Συμβούλιο φαίνεται ότι έλαβε υπ’ όψιν του το γεγονός ότι ο 36χρονος αναγνωρίστηκε από το παιδί, με το οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά την απόφαση για τον 36χρονο, οι κατηγορούμενοι που βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι συνολικά έξι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα