Ξέσπασε η μητέρα του στρατιωτικού στον Κουβέλη: Aν ήταν το δικό σας παιδί;

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης στην Ορεστιάδα. Ο Φώτης Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστερέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των

Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα» είπε ο κύριος Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

«Αν ήταν το δικό σας παιδί;»

Η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Νωρίτερα το πρωί τους γονείς του Δ. Κούκλατζή επισκέφθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Θράκης της ΝΔ, Νικόλαος Δένδιας μαζί με τον βουλευτή του κόμματος και πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

«Είχα την ευκαιρία να τους μεταφέρω τις ευχές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, και να διαβεβαιώσω ότι και από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί μας ασφαλείς στις οικογένειές τους», τόνισε ο κ. Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας σημείωσε πως δεν είναι τυχαία η επίσκεψή του στον Έβρο.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όρισε τομεάρχη της συγκεκριμένης περιοχής, γιατί για εμάς ο Έβρος, η Θράκη, έχει μία τεράστια σπουδαιότητα. Ήρθα τώρα ακριβώς γιατί αισθάνομαι ότι η παρουσία μας εδώ έχει μία σημασία. Να δείξουμε ότι παρακολουθούμε τα πράγματα και κατά το δυνατόν προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και για την επίλυση του ζητήματος, αλλά επίσης είμαστε δίπλα στον λαό της Θράκης ακόμα και στις ώρες που τα πράγματα παρουσιάζουν μία αδόκητη όξυνση».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ στο ΑΠΕΜΠΕ δήλωσε μεταξύ άλλων πως προέχει η αποφυλάκιση των παιδιών που δεν ανησυχούν διότι γνωρίζουν ότι δεν έκαναν κάτι κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα