ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 4-2 – Φοβερή μπάλλα

Η Βραζιλία νίκησε 4-2 την Ιταλία και κατέλαβε την πρώτη θέση στον Α΄ όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αφήνοντας δεύτερη τη «σκουάντρα ατζούρα» που πάντως προκρίθηκε μαζί με τη «σελεσάο» στα ημιτελικά.

Οι «βερντεόρο» προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντάντε, όμως ο Τζακερίνι ισοφάρισε στο 51΄. Στο 54΄ ο Νεϊμάρ ξανάδωσε την πρωτοπορία στους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 66’ ο Φρεντ έκανε το 3-1.

Οι Ιταλοί φάνηκε ότι μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι όταν μείωσαν με τον Κελίνι στο 71΄, όμως στο 89΄ ο Φρεντ σκόραρε ακόμη ένα γκολ

και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Κιελίνι, Ντε Σίλιο, Καντρέβα, Ακουιλάνι, Μαρκίσιο, Μπαλοτέλι, Μοντολίβο (26’ Τζιακερίνι), Μπονούτσι, Αμπάτε (30’ Μάτζιο), Ντιαμάντι (72’ Ελ Σαράουι).
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ (34’ Ντάντε), Μαρσέλο, Ερνάνες, Φρεντ, Νεϊμάρ (69’ Μπερνάρ), Όσκαρ, Λουίζ Γκουστάβο, Χουλκ (76’ Φερνάντο).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου το Μεξικό νίκησε την Ιαπωνία 2-1 (54΄, 66΄Ερνάντεζ – 86΄ Οκαζάκι) και κατέλαβε την τρίτη θέση, αφήνοντας τελευταίους και χωρίς βαθμό τους Ασιάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα