Βουλευτής αποκάλεσε τον Μητσοτάκη… επιδειξία – Πανδαιμόνιο στη Βουλή

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2021, καθώς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον πρωθυπουργό… επιδειξία.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «επιδειξία», επειδή -όπως είπε- επιδεικνύει τα πλούτη του.

Μάλιστα, η χρήση λάθος λέξης προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου

Βεσυρόπουλου όσο και του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, που προήδρευε εκείνη τη στιγμή.

«Σας ζήτω να ανακαλέσετε κυρία Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας, αλλά δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις. Πάρτε πίσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό, τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε ο Νικητας Κακλαμάνης και απευθυνόμενος στον κ. Βεσυρόπουλο που διαμαρτυρόταν είπε: «Αν πιστεύετε ότι δεν σας πιάνει το προεδρείο κάνετε λάθος. Κύριε Βεσυρόπουλε καθίστε κάτω!».

«Δεν παίρνω πίσω τίποτα, γιατί υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα που ο πρωθυπουργός και η σύζυγος του επιδεικνύει τα πλούτη του» απάντησε η βουλευτής, με τον Νικήτα Κακλαμάνη να ζητά τη διαγραφή της φράσης από τα πρακτικά. «Να διαγραφεί η φράση της κ. Ελευθεριάδου, αφού αρνείστε, κάνω χρήση του δικού μου δικαιώματος. Αφού δεν καταλαβαίνετε τι είπατε» είπε χαρακτηριστικά.

«Επαναλαμβάνω ότι δείχνει τα πλούτη του ο πρωθυπουργός» ανέφερε η κυρία Ελευθεριάδου με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να λέει: «Άρα θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο αυτό και άλλο το επιδειξίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα