Βόλος: Κλειστό το Κέντρο Υγείας – Πλημμύρισε το υπόγειο του κτιρίου

11:21 8/5/2023 - Πηγή: BankWars

Δεν θα λειτουργήσει σήμερα Δευτέρα το Κέντρο Υγείας Βόλου, καθώς πλημμύρισε το υπόγειο του κτιρίου εξαιτίας μεγάλης βλάβης στις σωληνώσεις.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, η ζημιά είναι σοβαρή, αφού εξαιτίας της πλημμύρας προκλήθηκαν βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας τα ειδικά ψυγεία που φυλάσσονται τα αντιδραστήρια, όπως και πολλά φάρμακα.

Σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί αν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, καθώς εξαιτίας της βλάβης στην ηλεκτροδότηση

του κτιρίου δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να λειτουργήσει το πληροφοριακό σύστημα, με βάση το οποίο γίνεται η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι σωληνώσεις έσπασαν εξαιτίας της παλαιότητας, καθώς και της μη συντήρησης. Το κτίριο, όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και τα ιατρεία του Κέντρου Υγείας Βόλου, είναι παλιό.

Σημειώνεται ότι το υπόγειο πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου και το γεγονός έγινε αντιληπτό όταν άρχισε να χτυπάει ο συναργερμός. Ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι για το πρόβλημα και έσπευσαν στο κτίριο όπου διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της βλάβης. Αμέσως ενημερώθηκαν ο ΔΕΔΔΗΕ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, η οποία ολοκλήρωσε την άντληση των υδάτων απογευματινές ώρες χθες Κυριακή.

Για τη βλάβη ενημερώθηκαν επίσης οι αρμόδιοι της 5ης ΥΠΕ.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα