Αλ. Τσίπρας: Οι παροχές της τελευταίας στιγμής δείχνουν πανικό από την πλευρά της ΝΔ

10:59 8/5/2023 - Πηγή: BankWars

Την άποψη ότι η παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, όπως τα 150 ευρώ στους νέους, δείχνουν «πανικό» διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερασ σήμερα Δευτέρα στον τηλεοπτική σταθμό Open.

«Με 50 και 150 ευρώ κανείς δεν σώθηκε. Γυρνάνε και μπούμερανγκ αυτά» δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας,

σχολιάζοντας ότι η εν λόγω εξαγγελία ανακοινώθηκε δέκα ημέρες μετά την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος, κάτι που «δεν δείχνει σοβαρότητα ούτε δίνει την εικόνα ενός κόμματος που καλπάζει», όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι οι νέες εξαγγελίες για παροχές της τελευταίας στιγμής απαντάνε «σε πολύ καλά επεξεργασμένες θέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Δεν θα λυθεί το πρόβλημα των νέων με 150 ευρώ» σημείωσε, τονίζοντας ότι τα προβλήματα των νέων σχετίζονται με τις σπουδές τους, δηλαδή την ελάχιστη βάση εισαγωγής, με τη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα, που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ε.Ε., και με τις συνθήκες εργασίας, ελαστικές σχέσεις και χαμηλούς μισθούς.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στις προτάσεις του κόμματός του για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, στις οποίες περιλαμβάνονται μέτρα στήριξης για τις μητέρες, όπως ο διπλασιασμός του επιδόματος, και για τα νέα ζευγάρια, όσον αφορά τη στέγη.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα