Βίτορ Περέιρα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

07:34 7/1/2015 - Πηγή: BankWars

O 46χρονος Πορτογάλος προπονητής Βίτορ Περέιρα θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας, δύο ετών με απολαβές που θα ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα αποζημιώσει τον Μίτσελ με το

ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Ο Περέιρα , προερχόμενος από την Σάντα Κλάρα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας από τις Αζόρες, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αρχικά ως βοηθός του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Πόρτο. Στις 21 Ιουνίου 2011, μετά την αποχώρηση του Μπόας για την Τσέλσι, ανέλαβε πρώτος προπονητής και την οδήγησε στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων, τις περιόδους 2011-12 και 2012-13. Στα τρία χρόνια παρουσίας του στην Πόρτο γνώρισε μόλις μία φορά την ήττα στο πρωτάθλημα.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΤΣΕΛ

Το λέω ξανά πως βρέθηκα προ εκπλήξεως. Με αιφνιδίασαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να λύσω πριν γυρίσω στην Ισπανία. Τώρα θα υπάρχει χρόνος για να δω την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου να ακουστεί, όπως ακούστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ στην Ευρώπη και είμαι περήφανος.

Keywords
Τυχαία Θέματα