Βίντεο σοκ από τη δολοφονία αλβανού κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού

Λεπτό προς λεπτό καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο την εν ψυχρώ δολοφονία Αλβανού ποινικού κρατουμένου τον Ιανουάριο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Βήμα της Κυριακής διακρίνεται το θύμα να περπατάει στον διάδρομο και να δέχεται επίθεση από δύο συγκρατούμενούς του. Μάλιστα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τα χτυπήματα, καθώς ο Αλβανός την ώρα που τρέχει να ξεφύγει εξακολουθεί να δέχεται μαχαιριές. Στο τέλος του βίντεο διάρκειας 0:37 δευτερολέπτων το θύμα βρίσκεται

πάνω σε φορείο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών.



Tο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί στις 14 Ιανουαρίου από τις φυλακές Χανίων.

Το θύμα ήταν ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα- τότε είχε γίνει γνωστός ως ο «μακελάρης του Μικρολίμανου».

Στις 14 Ιανουαρίου το πρωί έγινε η μεταγωγή του από τις φυλακές Χανίων όπου κρατείται προκειμένου να δικαζόταν στις 19 Ιανουαρίου ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα