Βασίλη Μαρτζάκλης: Ένας ακόμα αστυνομικός που τιμά η κοινωνία …μετά θάνατον

Το «ύστατο χαίρε» στον αδικοχαμένο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη, είπαν χιλιάδες πολίτες το απόγευμα της Δευτέρας στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα.

Τον 35χρονο οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία η οικογένειά του, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, συμπολίτες του, απλός κόσμος που συγκλονίστηκε από την τραγωδία.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νίκος Ιωαννίδης, παρουσιάζοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο άτυχος αστυνομικός

και πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε δύο χτυπήματα στην αριστερή ωμοπλάτη τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχειρώντας να ακινητοποιήσει το δράστη την ώρα που εκείνος έβγαινε από το σπίτι του φίλου του.

Αυτό που οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη του 30χρονου Τσιγγάνου, ο οποίος ομολόγησε κυνικά την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε προκειμένου να μην συλληφθεί, ήταν τα ματωμένα ρούχα που βρέθηκε να φορά κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης που εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ λίγη ώρα μετά το φονικό.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 30χρονος Τσιγγάνος απασχολεί τις αρχές καθώς στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για υποθέσεις κλοπής ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί. Μάλιστα δύο ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό στην Ανδραβίδα είχε διαρρήξει το σπίτι μιας 34χρονης τα κοσμήματα της οποίας βρέθηκαν στον καταυλισμό στον οποίο διέμενε.

Original article: Βασίλη Μαρτζάκλης: Ένας ακόμα αστυνομικός που τιμά η κοινωνία …μετά θάνατον.

Keywords
Τυχαία Θέματα